Aktivitet

Aktiviteter

Efter en dag med pannan i djupa veck kan det vara skönt att få koppla av med något helt annat. Välj någon av våra aktiviteter nedan eller kom med egna önskemål.

Bordshockeyturnering – vi delar in er i lag och ni får utmana varandra i en bordshockeyturnering där de flesta raskt mentalt flyttas tillbaka till tolvårsåldern. Givetvis blir det slutspel med spännande final. Öl och snacks serveras som vid vilken hockeymatch som helst och vi avslutar med fina priser till vinnande lag. Lämpligt antal personer: 15-30.

Musik-quiz – dela upp er i lag och testa era musikaliska kunskaper. Bra musik, högt tempo, hetsiga diskussioner och till slut ett vinnande lag som kan stoltsera med äran och kanske till och med ett pris! Lämpligt antal personer: från 20 och uppåt

Att bli en god berättare – Praktiska tips om hur du fångar en publik, skapar intresseväckande innehåll och blir en trygg talare. En kort och lekfull aptitretare på 40-120 minuter, eller en fortbildningsdag där man får möjlighet att träna muntligt framförande i en mängd praktiska övningar.

Pistolskytte – vem av er är bäst på att träffa rätt? Att tävla mot varandra i pistolskytte är väldigt kul och dessutom kan det vara intressant att se vem som faktiskt är bäst på att fokusera och vara stadig på handen. Passar bra för en grupp på upp till max 25 personer. Utomhus de månader vädret tillåter.

Modelljärnväg – även om du inte tror det så finns det faktiskt tåg i Ljungby. På Tågcentralen! Dit kan man bege sig om man vill köra modelljärnväg. Ett mycket spännande projekt som satsar på att bli en riktigt stor turistattraktion. Perfekt för en grupp på ca 30 personer som vill återuppleva gamla drömmar.