Blommor som kräver muskelkraft

Det är många som stannar för att titta en gång extra på våra rosor i receptionen. Och ja, vi erkänner, de ser bara verkliga ut… Receptionsdisken krävde något som stack ut, och Pär erinrade sig några fantastiska rosor han sett någonstans. Vi vände oss till inredningsbutiken M&M som ligger runt hörnet från Terraza och bad dem göra lite efterforskningar.

-          Efter några telefonsamtal hade jag fått tag på både leverantör och den som band blommorna, säger Monika på M&M. Den stora överraskningen var bindningsmomentet. Det krävde nästan mer armkraft än jag hade, och man fick binda i flera omgångar. Men det var det värt, de pryder ju sin plats.

Att korta dem kräver bultsax och att man fyller dem med silikon för att stå emot vattnet, så lite annorlunda hantering jämfört med vanliga blommor är det. Men röda rosor som står för alltid måste väl ändå betyda evig kärlek?